Resultaten voor bierviltkarton

bierviltkarton
Viltjes voor brouwerijen, voor reclameacties en evenementen Dings.
Wij zijn de grootste bierviltjes producent van de Benelux en in staat aan vrijwel elke vraag te voldoen. Van standaard viltjes tot actiematige projecten met speciale stansvormen of viltjes, in kleine én grote aantallen. Wij bieden uitstekende service, levertijd en kwaliteit.
Bierviltjes bedrukken, hoe gaat nou zoiets? Matdesign. Facebook. Linkedin. Pinterest. Twitter.
De bedrukking, die op een bierviltje moet komen, wordt geoptimaliseerd voor biervilt karton. Als dat is gedaan krijgt de afbeelding een positie op een drukvel. Het formaat van zon drukvel is ongeveer zo groot als een bureau waar u nu aanzit.
Bierviltjes printsmile.
Op echt gebleekt bierviltkarton 14, mm, quadri recto of recto/verso. Prijs van 500 tem 100.000 ex. Rond 107 mm 3 weken. Ronde bierviltjes diam. Op echt gebleekt bierviltkarton 14, mm, quadri recto of recto/verso. Prijs van 500 tem 100.000 ex.
Bierviltjes Rond, enkelzijdig bedrukt Gebleekt bierviltkarton 15, mm dik Flyerdeals.nl.
Staat het gewenste formaat er niet tussen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Stap2 Materiaal Gebleekt bierviltkarton 15, mm dik Wijzigen. Selecteer het gewenste materiaal uit onderstaande lijst. Gebleekt bierviltkarton 15, mm dik. Staat het gewenste materiaal er niet tussen?
Bierviltjes met uw eigen bedrukking internet drukkerij DrukDrukDrukker.nl, vierkante bierviltjes, ronde bierviltjes.
4/1 dubbelzijdig bedrukt, een zijde met full colour, de andere zijde met 1 PMS kleur. of 4/1 dubbelzijdig bedrukt, een zijde met full colour, de ander zijde met zwart. 4/0 enkelzijdig full colour 4/4 dubbelzijdig full colour. Selecteer materiaal Biervilt karton.
biierviltjes tegen de scherpste prijzen in offset gedrukt op biervilt karton.
Onze bierviltjes zijn origineel, dus echt biervilt karton in offset gedrukt. De standaard formaten zijn vierkant 9393 mm en rond 103 mm. Onze viltjes op echt brievilten karton van 14, mm dik, bedrukt in enkel of dubbelzijdig full color in rechthoek of een ronde vorm.
Specials Igepa.
Vooral de duurzaamheid en vervormbaarheid zijn doorslaggevend in het maken van de juiste keuze. Lees meer Alle tips tricks. Karton is bij uitstek een technisch product. In functie van de toepassing kiezen we voor karton met welbepaalde drukeigenschappen, een welbepaalde stijfheid en een welbepaalde vezelsamenstelling.
BIERVILTJES FULL COLOR op gebleekt biervilt karton 5000 ex. 284!
Bestel uw drukwerk online! BIERVILTJES FULL COLOR op gebleekt biervilt karton 5000 ex. Bierviltjes, wie kent ze niet! Het medium bij uitstek voor reclame en promotie! Voor feesten en partijen, maar ook perfect als weggevertje. Eenzijdig full colour bedrukt, in raster 54 lijnen per centimeter, 14, mm dik vilt.

Contacteer ons