Meer resultaten voor bierkaartjes drukken

bierkaartjes drukken
Viltjes.nl De Nummer 1 In Bedrukte Bierviltjes!
Bent u op zoek naar bierviltjes met uw eigen bedrukking? Viltjes.nl is de snelste goedkoopste en grootste van Nederland!
Bierviltjes bedrukken Gratis Ontwerpservice. Gratis Samples. Facebook. Linkedin. Pinterest. Twitter.
Bedrukte Bierviltjes 1.200 St. 75 ex Gratis dubbelzijdig bedrukken 2.500 St. full color bedrukt v.a. 129 ex vraag naar onze 48-uurservice 026 4723922
Bierviltje Eurovilt bierviltjes bedrukken.
Bierviltjes van 100% gerecycled biervilt karton. We drukken onze bierviltjes op 100% gerecycled biervilt karton. Dit karton is gemaakt uit ingezameld afvalpapier. Het karton wordt geheel ecologisch geproduceerd met behulp van een bijzonder vooruitstrevende technologie. 100% gerecycled biervilt karton biedt dezelfde drukkwaliteit als karton van nieuwe vezels maar met veel betere milieukwalificaties. De inkten die wij gebruiken zijn gebaseerd op plantaardige lijnzaad olie. De keuze voor een inkt op basis van plantaardig olie is niet alleen gemaakt vanuit milieuoogpunt maar ook op basis van de technische voordelen die een dergelijke inkt de biedt. De ontwikkelingen in wasmiddelen gaan hard.
Bierviltjes bedrukken Supersnelle levering Reclameland.
Onze onderzetters zijn zeer sterke reclamedragers gaan lang mee en uw boodschap wordt vaak gezien. Gratis verzending voor al ons drukwerk. Drukken en afwerken van bierviltjes. Bierviltjes bedrukken doen wij al jaren. Eerst worden de onderzetters enkel of dubbelzijdig full colour gedrukt op onze Arizona flatbed printer daarna worden ze in de juiste vorm gesneden door onze Zund snijmachine. al vanaf 25 stuks te bestellen. in spoed te bestellen vandaag voor 1500 besteld morgen in huis. in vele soorten en maten verkrijgbaar. Onze bierviltjes worden gemaakt van stevig 15 mm dik speciaal karton. Dit materiaal is zeer stevig bestand tegen vocht en zorgt ervoor dat de ondergrond droog blijft.
Bierviltjes drukken Altijd gratis en snelle levering Drukwerkdeal.nl.
Opgebouwd uit de kleuren cyaan magenta yellow en key zwart. Aangeduid met het cijfer 4 4/0 4/4. Het kleurresultaat kan afwijken. Geschikt voor het drukken van 4 kleuren of meer zoals fotos. Let op 4/0 houdt dus in dat de voorzijde full color wordt bedrukt en de achterzijde blanco blijft. Bij 4/4 wordt zowel de voor als de achterzijde bedrukt. 4/0 Enkelzijdig full color. 4/4 Dubbelzijdig full color Aanbevolen. De volgende onderdelen zijn ongeldig of niet ingevuld. Kies het formaat niet ingevuld ongeldige keuze. Kies de bedrukking niet ingevuld ongeldige keuze.
Bierviltjes bedrukken bestellen Drukzo.
Het bedrukken van verlooptinten en kleurovergangen vormen met digitaalprint geen enkel probleem. Bij digitaal druk worden de kleuren van het digitale bestand omgezet naar CMYK kleurwaarden. Het voordeel van digitaaldruk is dat je relatief snel kunt drukken vanaf lage aantallen in full colour. Echter het is niet altijd mogelijk om exacte PMS kleuren te drukken zoals dat bij tampondruk wel mogelijk is. Kleuren opgebouwd uit CMYK kunnen een marginale afwijking hebben ten opzichte van de PMS waarden uit uw kleurwaaier. Tampondrukken is een drukmethode waarbij bijna elke ondergrond en vorm bedrukt kan worden. Door de elasticiteit van de tampon is deze techniek uitermate geschikt voor producten die rond of bolvormig zijn. Op de meeste artikelen is het mogelijk om één of meerdere PMS kleuren te drukken.
Bierviltjes bedrukken Al vanaf 2190 Drukland.
Bierviltjes bedrukken doe je snel en voordelig bij Drukland.nl! Eigen formaat mogelijk Al vanaf 25 stuks Altijd gratis verzending.

Contacteer ons