Op zoek naar bierkaartjes drukken?

bierkaartjes drukken
Goedkoopste bierviltjes bierkaartjes bedrukken ITPrint.
Bovendien geraak je met bierkaartjes op plaatsen waar je anders moeilijker reclame kan maken. Flyers bijvoorbeeld zijn niet altijd welkom in horeca-zaken, maar bierviltjes delen ze daar maar al te graag uit. De bierkaartjes worden gedrukt op het typische bierviltkarton.

Pour acceder a certains contenus de ce site web et en profiter au maximum, vous devez activer JavaScript y cookies. Pour de plus amples informations veuillez vous reporter a la section aqui ou cliquez sur le bouton au dessous a continuer.
Bierviltjes Viltjes bedrukken.
Per bierviltje zijn er minimaal 4 klantencontacten! Per stuk is er ca. 81 cm reclameruimte., bij 5.000 stuks is dat al zo'n' 40 m reclameruimte! bij 100.000 stuks is dat 800 m reclame ruimte! Bierviltjes bedrukken is dus een unieke promotie!
Bierviltjes bedrukken Flyerzone.
Kies een bedrukking. Kies het materiaal. Bekijk de werktekening Download InDesign template Download PDF template. Direct persoonlijk advies. Bel 088 3500 150. WhatsApp 06 10 78 10 79. Meest verkochte producten. Rollup banners drukken. 9608 PX Westerbroek. Flyerzone in België.
Set van twaalf bierviltjes met eigen foto HEMA.
Het is altijd leuk om je eigen bierviltjes te hebben. Bij HEMA kun je nu een set van 12 stuks zelf maken door foto en tekst er op te plaatsen. Leuk voor de speciale dagen als feest en bijzondere verjaardagen.
Bierviltjes bedrukken Supersnelle levering Reclameland.
Drukken en afwerken van bierviltjes. Bierviltjes bedrukken, doen wij al jaren. Eerst worden de onderzetters enkel of dubbelzijdig full colour gedrukt op onze Arizona flatbed printer, daarna worden ze in de juiste vorm gesneden door onze Zund snijmachine. Hierdoor zijn ze.:
www.viltjes.nl; Bierviltjes bedrukken SALLCON.
Na dat de bestelling is geplaatst worden de bedrukte viltjes al binnen 2 weken bij thuisbezorgd. Viltjes bedrukken is de specialiteit van Viltjes.nl. Naast het bedrukken van viltjes met een standaard afmeting bieden zij ook de mogelijkheid om bierviltjes op maat te drukken.
Bierkaartjes drukken Drukwerk Speciaal drukwerk Oost-Vlaanderen: Bobex aanvraag.
Offerteaanvraag: Bierkaartjes drukken Oost-Vlaanderen. Ik ben op zoek naar een drukker voor het drukken van bierkaartje voor een deejayfestival met ruim 1800 bezoekers. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/03/2009: Bedankt voor uw offerte voor 10.000 stuks: enkel of recto verso gedrukt. Dit is voor de promotie van dit festival in tavernes en cafés in en rondom Oudenaarde.
Bierviltjes laten ontwerpen en drukken.
/ Promotioneel / Evenementen / Bierviltjes. Ronde en vierkante bierviltjes laten ontwerpen en drukken. U wilt uw feest graag een unieke tint geven of een bijzonder relatiegeschenk cadeau doen Dat kan met onze bierviltjes bedrukt met uw persoonlijke boodschap, het logo van uw vereniging of net wat u er graag op wilt zetten.
Bierviltjes Alles over bierviltjes en het bedrukken er van.
Ik heb de bierviltjes met foto laten bedrukken en ze zien er top uit! Het was echt een feest op de verjaardag van mijn zoontje. Oct 23, 2012 by martine. Ik heb de bierviltjes met foto laten bedrukken en ze zien er top uit!
Onderzetters bedrukken bij FLYERALARM.
Neerleggen, onderzetten, gooien, vangen, stapelen: bedrukte bierviltjes kunnen voor heel veel dingen gebruikt worden. eenzijdig of dubbelzijdig bedrukt. vanaf 100 stuks. ideaal voor in de horeca, maar ook op beurzen en events. Productdetails: 11, mm dubbelzijdig wit bedekt karton, handmatig in folie gewikkeld, verpakt per 100 stuks.

Contacteer ons