Meer resultaten voor kornuit bier

kornuit bier
Grolsch Kornuit.
RATINGS 111 WEIGHTED AVG 2.32 / 5 EST. CALORIES 150 ABV 5%. Onder het motto behoud het goede maar blijf ontdekken introduceert bierbrouwer Grolsch een nieuw pils genaamd Kornuit. Kornuit van Grolsch is een nieuwe generatie pils gebrouwen door de jongste generatie brouwers van Grolsch. Door de bijzondere hopsoort verrast Kornuit van Grolsch met een frisse smaak en zachte afdronk. Hiermee introduceert Grolsch niet alleen een nieuw pils maar wordt ook een nieuwe jongere doelgroep aangesproken. Vanaf deze week is Kornuit van Grolsch bij de supermarkt verkrijgbaar in zowel sixpack flesjes als blik. Peter Kuijper n van de oorspronkelijke Grolsch brouwers was zoals veel jonge mannen eigenwijs en een tikkeltje rebels. Net toegelaten tot het brouwersgilde wilde hij zijn vakmanschap bewijzen en brouwde Grolsch.
Grolsch Kornuit het bier dat is gemaakt door mannen met een baard.
Posted on 21 november 2013. Je hebt bier en je hebt bier. De een heeft liever een Amstel de ander weer een Heineken en dan hebben we ook nog Grolsch. Persoonlijk laten wij Grolsch altijd wat meer links liggen en kiezen we liever voor een goeie Hertog Jan. Maar Grolsch is met een nieuw merk gekomen Kornuit. En nu komen er wel meer merken met nieuwe bier lijnen gericht op bepaalde groepen jillz o.a.
Kornuit.
FESTIVAL-AFTERMOVIES ZULLEN NOOIT MEER HETZELFDE ZIJN. birthday boat party friendsamsterdam alcohol fun goodweatherfisheye lens groupselfie selfie yololmfao bestbirthdayever instagrampicoftheday kornuit. Ontdek Kornuit / ontdekkornuit. ONTDEK ONZE KORNUIT NIEUWSTE HORECAZAKEN. Maud Merks / @mmerks. DE KORNUIT PUL IS ONTWORPEN DOOR DE MANNEN VAN DE STRAKKE HAND. timboektoe beer kornuitsunset together withloves. Bettina Csala / @bettinacsala. Gebrouwen door en voor een nieuwe generatie. Door het toevoegen van een bijzonder soort hop Cascade heeft Kornuit een verrassend frisse smaak en een zachte afdronk. Kornuit 6 Pack Blik. 6 x 033 l / %5 vol.
Grolsch Kornuit minder lekker dan gewoon Grolsch pils bestetotnutoe.nl.
Wel met een naam die past in de lange rij suffe Grolsche biernamen Kornuit. Ze hebben er ook een reclamecampagne omheen gehangen die draait om trendy mannen met baarden die gezellig met elkaar bier brouwen. En dat is dan Kornuit. Nou heb ik een baard. En een hele ingewikkelde fiets die er heel simpel uitziet. En Hayo heeft van die moeilijke truien. Die zo leuk staan bij zijn kekke bril. Dus als er mensen zijn die tot de doelgroep behoren dan zijn wij het wel. Wij urbane voedselafficionados die ons leven naar ons eigen hand zetten en heel dicht bij onszelf blijven omdat we weten dat mooie momenten net zo belangrijk zijn als een goeie baan. En dus hebben we een Kornuit gedronken.
Grolsch Kornuit Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Grolsch Kornuit in fles 2013. Lijst van Nederlandse bieren. Grolsch Kornuit is een Nederlands pilsenerbier dat in 2013 werd geïntroduceerd door Grolsch. Het is een ondergistend bier met een alcoholpercentage van 5%. Het maakt gebruik van een ander soort hop dan reguliere Grolsch Premium Pilsner en wordt in de markt gezet als verrassend fris pils met een zachte afdronk en gericht op de jongere generatie 1 2 3 4 volgens sommigen op hipsters met baarden. 5 6 Muziekbureau LAB-3 en rockband Navarone schreven een nummer voor de campagne.
Kornuit van Grolsch Een verrassend fris pils biernet.nl.
Fris van buiten én van binnen. Een nieuw en jong pils vraagt om een eigen uitstraling. De verpakking van Kornuit van Grolsch is daarom fris net zoals het bier zelf. Vooral het blik van Kornuit springt in het oog door de mat witte achtergrond en het gebruik van zilver groen en roodtinten. Daarbij wordt de naam Kornuit duidelijk en groot op het blik gecommuniceerd. Tevens bevat elke verpakking de handtekening van Peter Kuijper en een stempel die niet alleen aangeeft dat Kornuit uit de stal van Grolsch afkomstig is maar ook voor kwaliteit en vakmanschap staat. Het flesje van Kornuit heeft dezelfde vorm als de bekende Grolsch fles maar valt op doordat het label dezelfde look and feel heeft als het blik.

Contacteer ons